Herinrichting Adegemstraat en Hoogstraat

24 Jan

In de binnenstad van Mechelen staan de komende vijf jaar opnieuw enorme investeringen op stapel. Dat blijkt uit het Wijkinvesteringsplan (WIP) dat schepen van Openbare Werken Greet Geypen (Open Vld) dinsdagavond tijdens een algemene bewonersvergadering bekendmaakte.

Drie belangrijke invalswegen naar het centrum wacht een herinrichting: als eerste de Sint-Katelijnestraat en vervolgens de Hoog- en Adegemstraat. “Alle drie verkeren ze in een schabouwelijke toestand. Voor de herwaardering van die buurten is het belangrijk dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Tegelijk met de Hoogstraat steken wij trouwens ook de Korenmarkt in het nieuw”, zegt Geypen.

Bron: Gazet van Antwerpen

Eén reactie to “Herinrichting Adegemstraat en Hoogstraat”

  1. chris 14 april 2008 bij 09:25 #

    Wat op de Korenmarkt vooral DRINGEND nodig is, is de vernieuwing van het wegdek ter hoogte van de oversteekplaats Café Antwerpia naar Frituur – er zit daar al een paar jaar een “oneffenheid” omwille van het verschil in materiaal macadam vs. klinkers van het zebrapad waardoor wij bij elke voorbijkomende bus schokken krijgen doorheen het ganse huis… Dit werd herhaaldelijk gemeld aan de bevoegde diensten met foto’s als bewijsmateriaal… tot nu toe zonder resultaat….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: