Burendag 26 mei 2009

4 Mei

burendag-2007-veluwe-img_0576Voor de 3de keer doet Mechelen mee met het initiatief “Burendag”. Vorig jaar namen meer dan 100 straten deel en dat willen we dit jaar minstens even goed doen. Alle Mechelaars, straten, buurtcomités en verenigingen worden uitgenodigd om zich aan te sluiten. Samen maken we er een mooie dag van!

Ook deze keer zal onze wijk Heihoek mee de stoelen buiten zetten en een “klapke” doen met de buren. Dit leuke initiatief vindt plaats op dinsdag 26 mei vanaf 18u en wordt gesteund door de Stad Mechelen met een Oxfam wereldwinkelpakket. Hiervoor moet je je wel inschrijven bij de dienst wijk- en dorpszaken via  tel. 015/29.83.55 of via email naar anne.delvoye@mechelen.be en dit tot en met 12 mei. Per deelnemende straat wordt 1 pakket toegekend.

Het Buurtcomité lanceert dit jaar een extraatje, ze wil namelijk een wisselbeker uitreiken aan de straat die deelneemt en het juiste antwoord geeft op een kwisvraag. Deelnemen is dus de boodschap!

Wie graag iets lekkers wil meebrengen: ga je gang. We houden het ook graag milieuvriendelijk en brengen dus bij voorkeur een glas, beker of bordje mee in plaats van wegwerpmateriaal! Ook foto’s zijn welkom om nadien in ons fotoarchief te zetten. We maken er een mooie Burendag van!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: