Hotel Paradiso

4 jun

Literair salonMet Hotel Paradiso wordt dit jaar tijdens Dijlefeesten Deflux ook aandacht besteed aan literatuur. Op vrijdag 26 mei ontvangen Pat Donnez en Ann Meskens gasten als Tine Van Den Brande en Francois Beukelaers voor een avond hotelproza en poëzie in de prachtige lounge van het kerkhotel Martin’s Patershof. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het jazz-orkest Le Baron Fauteuille.

Deze activiteit verloopt in samenwerking met de Mechelse organisatie Jazzzolder vzw en “boekhandel met koffie” De Zondvloed uit de Onze-Lieve-Vrouwestraat. Hotel Martin’s Patershof  is gelegen in de Karmelietenstraat nummer 4.

Andere activiteiten in de Heihoek in het kader van de Dijlefeesten vinden plaats op de Haverwerf. Zo neemt Figurentheater De Maan tijdens de hele duur van het festival kinderen mee op Berenjacht. In samenwerking met De Kunstvogel maak je je eigen bootje dat je te water kan laten op de Dijle. En Theater Froefroe brengt interactief (poppen)theater voor toeschouwers vanaf acht jaar in een heuse theathertent op vrijdag en zaterdag.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: