Ons wijkpark is jarig

12 jun

KloostertuinGoed een jaar geleden werd de Karmelietentuin plechtig geopend. Hier gingen heel wat bloed, zweet en tranen aan vooraf, en ook de beleving van ons wijkpark loopt op zijn minst over een hobbelig parcours. Maar eigenlijk is dat alleen maar een bewijs hoezeer de Heihoek zijn groene plekje waardeert en omarmt. En om dat te vieren, geven we er op zaterdag 20 juni nog ’s flink een lap op.

Om 14u00 trekken we de feestelijkheden op gang met de prijsuitreiking van de wedstrijd Burendag Heihoek. Aansluitend zorgt het prettig gestoorde groepje Laru voor de nodige ambiance met hun act gevuld met aanstekelijke liedjes. Ondertussen kunnen de kinderen zich uitleven in de doorlopende kinderanimatie van El Kantra-De Brug.

Als afsluiter van de dag nodigen we iedereen rond 16u00 uit in Den Deigem voor een natje en een droogje. Tijdens het tafelen draait op de achtergrond ook nog continu een fotopresentatie over de Karmelietentuin vroeger en nu, met beelden die velen onder ons al vergeten zijn of zelfs nooit gekend hebben.

Je leest het, er is genoeg te doen om er een leuke middag van te maken. Kom maar af en vier mee!

Advertentie

Eén reactie naar “Ons wijkpark is jarig”

  1. Trien Bogaerts 21 juni 2009 bij 20:09 #

    Ik vond het een erg leuke dag. Met dank aan iedereen die hun zweet, bloed en tranen er hebben ingestoken. PROFIAT! Nu nog wachten op de foto’s.

    Trien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: