Culinaire wereldreis door Mechelen

23 okt

IMGP2053 (Large)Zin om al fietsend culinair Mechelen te ontdekken?

Zondag 22 november organiseren vzw Karavaan en buurtcomite Heihoek voor de 2de maal deze culinaire wereldreis die een stukje door de Heihoek loopt! Enkele Karavaan reisbegeleiders serveren (h)eerlijke gerechten uit de hele wereld bij Mechelaars thuis. Op iedere locatie vertelt een inwoner van het bezochte land over zijn/haar oorsprong, de cultuur, het reizen in dat land. Boeiende gesprekken verzekerd!

De reis start aan de Melaan met een zuiders aperitief. Dan wordt er koers gezet naar een ander continent voor het voorgerecht, daarna al fietsend naar het hoofdgerecht. De eindbestemming tenslotte is Den Deigem waar een multicultureel dessertenbuffet de kers op de taart zet. Gezien het groot succes vorig jaar is snel inschrijven aanbevolen want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan bij Carlenlieve@yahoo.com of via 0497/ 59 80 39

Prijs: 35 euro (30 voor Karavaan-leden) all-in: dranken, gerechten, fietstocht.  Alleen desserten proeven kan ook: 6 euro (5 euro Karavaan). Een deel van de opbrengst gaat naar een ontwikkelingsproject in Bolivië. Activiteit in het kader van de Week van de Smaak.

Eén reactie to “Culinaire wereldreis door Mechelen”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lekkers op de Haverwerf « Buurtcomité Heihoek -

    […] weken geleden stelde het Buurtcomité Heihoek zijn dessertenbuffet in Den Deigem al voor, in het kader van Karavaan’s culinaire wereldreis op 22 november.  Maar ook elders […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: