Weldra weer Kerstsfeer in Den Heihoek

7 Dec

Nu de Goede Sint vertrokken is, mogen we de kerstversiering weer boven halen. Zo zullen eerstdaags weer overal kerstmannekes, lichtjes en kransjes de deuren en gevels van onze wijk opluisteren.

Ook het Buurtcomité is, zoals vorig jaar, al druk in de weer geweest om één en ander in mekaar te knutselen. Als aanloop naar onze jaarlijkse glühwijnavond willen we in de wijk onze deuren versieren met een wit kerstboompje en/of kerstbol met rood lintje.

Enkele vrijwilligers zullen al starten in de Veluwestraat en we hopen dat dit mooie initiatief snel navolging zal krijgen. Hiervoor zoeken we per straat enkele vrijwilligers zodat (binnen enkele jaren dan toch) de hele Heihoek meedoet en versierd wordt tijdens de eindejaarsfeesten. En voor wie nog nét iets meer wil: van de mooi ingelijste teksten en verzen die we ophangen in de tuin,  zijn er eveneens enkele beschikbaar om aan je deur te hangen. Meer info over deze actie bij Rita en Else, Veluwestraat 33.

Noteer ook alvast de datum van de glühwijnavond: vrijdag 18 december in de Karmelietentuin vanaf 20u. Als buurtbewoner van de Heihoek ben je van harte welkom! Wij warmen de wijn op, brengen jullie een buur mee en een hapje, dan zorgen we samen voor een gezellige avond in kerstsfeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: