Mechelen maakt je mooi

25 feb

Zoals je al links en rechts hebt kunnen lezen, nodigen onze middenstanders je uit op hun Warm Welkom Weekend. Als een gemeenschappelijk opendeur weekend zullen vanaf vrijdag 12 tot en met zondag 14 maart vele winkels hun klanten extra in de watten leggen, met een attentie, een hapje en drankje, kortingen of demonstraties.

Specifiek voor de Heihoek zal je op zaterdag en zondag een tent op de Korenmarkt zien staan. In het kader van het thema ‘Mechelen maakt je mooi’ kan je hier doorlopend terecht voor make-up advies.

Meer info over het Warm Welkom Weekend doorheen de hele stad, vind je terug op de website van Stad Mechelen. Zo staan Trinny & Susannah – bekend van hun programma op Vitaya – vrijdag paraat voor mode advies in het kader van ‘Missie: Vlaanderen’.

PS: Dit bericht kadert in het initiatief om verschillende organisaties uit onze wijk actief te laten deelnemen aan deze website. Het “Parlement” is al eerder enthousiast ingegaan op deze uitnodiging, binnenkort volgt het Handelscomité Binnenstad-Zuid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: