Zaterdag 8 mei = Hallo Heihoek wijkfeest

19 mrt

Onze Heihoek zal op zaterdag 8 mei bruisen van de energie, want de hele dag kan je in heel de wijk terecht voor de eerste editie van “Hallo Heihoek“. Van ’s ochtends tien tot ’s avonds zes kan je genieten van veel muziek en cultuur, maar ook van een culinaire uitstap doorheen de verschillende culturen die je in die wijk kan terugvinden. Ook aan de kids wordt gedacht, waardoor het een ervaring wordt voor het hele gezin.

Op dit uit de kluiten gewassen wijkfeest worden zowel de mensen uit de wijk als de andere Mechelaars uitgenodigd om de buurt en hun bewoners beter te leren kennen. Daartoe worden een groot aantal activiteiten georganiseerd volgens diverse thema’s en interessevelden. Zo zetten een aantal van de markantste gebouwen uit de wijk hun deuren open voor het grote publiek. Er is daarenboven veel cultuur, met zowel muziek als theater. En er worden wandelingen georganiseerd, er is kinderanimatie, je kan een historisch vaartuig bewonderen op de Dijle, deelnemen aan de rommelmarkt of lekker komen smullen van de wereldkeuken. Je kan je zelfs laten rondrijden in een heuse oldtimer met een vleugje poëzie, aangeboden door de Stedelijke Bibliotheek. En dat alles gratis!

“Hallo Heihoek” is een samenwerking van tientallen verschillende organisaties en vrijwilligers die met veel plezier hun tijd en energie gebruiken om van deze dag een succes te maken. Voor meer informatie omtrent de verschillende activiteiten, locaties, straatafsluitingen, of indien je graag wilt meehelpen om van dit feest een succes te maken, kijk op www.halloheihoek.be of contacteer ons via email.

Advertentie

3 Reacties naar “Zaterdag 8 mei = Hallo Heihoek wijkfeest”

 1. Marleen Voortmans 14 april 2010 bij 15:30 #

  Beste, met interesse las ik over de geplande aktiviteiten op 8 mei a.s. Wij wonen in de O.L.V.-straat en zouden graag deelnemen aan de rommelmarkt. Kunt U me aub laten weten tot wie of waar ik me hiervoor moet richten? Hartelijk dank bij voorbaat en veel succes! Marleen Voortmans

 2. Stefan 17 april 2010 bij 00:33 #

  Ik heb je aanvraag doorgestuurd, je hoort binnenkort of er nog een plaatsje vrij is 😉

 3. Dirk 4 mei 2010 bij 20:24 #

  Dag Stefaan, graag neem ik weer deel aan de rommelmarkt op 8 mei.
  Mvg
  Dirk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: