Goedkope groene energie

25 Aug

Wil je besparen op je energiefactuur? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van het Antwerpse provinciebestuur. Samen met 64 andere gemeenten ondersteunt de stad Mechelen dit initiatief. Tot 1 oktober kan je vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting inschrijven.

Voor meer informatie kan je terecht op de website www.samengaanwegroener.be. Iedere werkdag van 9.30 uur tot 16.30 uur kan je ook gratis bellen naar de infolijn 0800 23 031. En hoe werkt het?

Energieleveranciers kunnen op de online veiling op 4 oktober hun beste bod geven. Daarna krijg je van de goedkoopste energieleverancier een gepersonaliseerd aanbod. Dit vergelijkt meteen de veilingresultaten met je huidige contract. Je hoeft dus zelf geen prijzen te vergelijken. Pas dan beslis je of je op het nieuwe aanbod ingaat. Ook bij je overstap kan je rekenen op een helpende hand. Zo geeft men vooraf aan of je een boete moet betalen aan je huidige leverancier en kan men zorgen voor de aanpassing van je domiciliëring.

Inschrijven kan je via de website, of iedere woensdag van 17 tot 19 uur op de dienst Duurzame ontwikkeling en energie, Befferstraat 25. Breng je laatste jaarafrekening mee, zodat heb je alle gegevens meteen bij de hand.

Advertenties

Eén reactie to “Goedkope groene energie”

  1. Stefan 5 oktober 2010 bij 08:57 #

    Lampiris en Essent bieden 28.535 inwoners van de provincie Antwerpen goedkopere groene stroom aan.

    De provincie Antwerpen bewijst dat sàmen groene stroom aankopen goed is voor het milieu én het budget. Alle inwoners van de provincie konden vrijblijvend intekenen op een groepsaankoop van 100% groene stroom. Tijdens een online veiling gecoördineerd door het bedrijf iChoosr brachten verschillende energieleveranciers vandaag hun beste bod uit. Essent bood de laagste prijs aan voor groene elektriciteit, maar liefst 23 % onder de huidige marktprijs. Lampiris won de veiling voor de combinatie elektriciteit en gas met een korting van 20%.

    http://www.provant.be/leefomgeving/milieu/groene_stroom/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: