Zaterdag 7 mei = Hallo Heihoek

29 apr

Onze Heihoek zal op zaterdag 7 mei weer bruisen van de energie, want de hele dag kan je in en rond de Karmelietentuin terecht voor de tweede editie van “Hallo Heihoek“.

Van 9u00 tot 17u00 kan je genieten van muziek of een culinaire uitstap doorheen de verschillende culturen die je in die wijk kan terugvinden. Je kan deelnemen aan een unieke wijkwandeling, het kerkhotel bezoeken of je boekencollectie aanvullen met het tweedehands aanbod van de Bib. En als je moe bent geworden van het rondkuieren op de rommelmarkt, kan je op verschillende plaatsen terecht voor een hapje en een drankje. Ook aan de kids wordt gedacht met o.a. kinderanimatie en figurentheater waardoor het een ervaring wordt voor het hele gezin. En dat alles gratis!

Om het wijkfeest Hallo Heihoek mogelijk te maken, zullen op zaterdag 7 mei 2011 vanaf ’s morgens vroeg de volgende straten worden afgesloten, inclusief parkeerverbod:

  • Karmelietenstraat vanaf Den Deigem (toegang ondergrondse parking Patershof blijft bereikbaar) tot begin Lange Pennincstraat. Hierdoor wordt de Lange Pennincstraat vanaf de Ganzendries een doodlopende straat.
  • Korte Pennincstraat tot kruispunt Veluwestraat
  • Kroonstraat vanaf Korte Pennincstraat tot Kromme Elleboogstraat

“Hallo Heihoek” is een activiteit van het Buurtcomité in samenwerking met verschillende organisaties en vrijwilligers die met veel plezier hun tijd en energie gebruiken om van deze dag een succes te maken. Voor meer informatie over de verschillende activiteiten, kijk op www.halloheihoek.be.

2 Reacties naar “Zaterdag 7 mei = Hallo Heihoek”

  1. Stefan 23 mei 2011 bij 14:07 #

    En net als vorig jaar konden we ook voor deze editie weer rekenen op Jan Smets voor een mooi verslag met een hele reeks foto’s. Was je erbij? Misschien vind je jezelf dan terug op http://www.mechelenblogt.be/2011/05/heihoekers-weten-wat-feesten .

  2. Stefan 24 mei 2011 bij 11:58 #

    En zijn foto’s vind je op http://www.flickr.com/photos/tags/halloheihoek/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: